Bouwtekeningen

Bouwkundig Tekenbureau de Koning verzorgt bouwkundig tekenwerk voor onder andere architectenbureaus, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren.

Naast onze expertise als bouwkundig tekenbureau staan wij ook voor u klaar met andere bouwkunde diensten zoals het maken van bouwtekeningen voor dakkapel, bouwtekeningen voor aanbouw, splitsingstekeningen, bouwtekening digitaliseren, verkoopplattegronden, ontruimingsplattegronden, gebruiksmelding plattegronden, aanvalsplattegronden, veiligheidsplattegronden en NEN 2580 metingen

Als bouwkundig tekenbureau hanteren wij een zeer transparante benadering.

Zo kan u een zeer duidelijk en compleet kostenoverzicht voor uw project verwachten

Wij besteden veel tijd aan uw wensen

Na uw akkoord, maken wij graag een afspraak op locatie of bij u thuis

4.9 uit 5 sterren gebaseerd op 14 beoordelingen

Er is meer mogelijk dan je denkt
Bouwtekening voor dakkapel laten maken

Bouwtekeningen dakkapel
al v.a. €279

bouwtekeningen voor dakkapel laten maken? Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.

Lees verder

Bouwtekeningen voor aanbouw

Bouwtekeningen voor aanbouw
al v.a. €699

Bouwtekeningen maken voor aanbouw inclusief aanvraag bouwvergunning.Uw aanbouw professioneel en voordelig uitgewerkt tot een bouwkundig plan.

Lees verder

verkoopplattegrond

Verkoopplattegrond
al v.a. €39

Als u op Funda uw woning wilt verkopen dan mogen de verkoopplattegrond niet ontbreken. Daarnaast ontvangt u van ons GRATIS het 3D model van de plattegronden.

Lees verder

Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk
al v.a. €230

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk tijdens alle fasen in een bouwproces.
Bouwkundig Tekenbureau de Koning staat voor u klaar als het gaat om technische bouwkundige tekeningen voor al uw verbouwingen, zoals dakkapellen, uitbouwen, serres en nieuwbouw.

Lees verder

Ontruimingsplattegrond

Ontruimingsplattegrond
al v.a. €99

ontruimingsplattegronden en ontruimingsplan zijn noodzakelijk voor een vluchtroute tijdens calamiteiten. Onze ontruimingsplan – ontruimingsplattegronden zijn kwaliteit en scherpe prijzen!

Lees verder

Splitsingstekeningen

Splitsingstekeningen
al v.a. €99

De splitsingstekening is een belangrijk onderdeel van deze akte en is voor iedere appartementseigenaar behoorlijk waardevol. Dit is het document waarmee iemands privégedeelte wordt beoordeeld.

Lees verder

NEN 2580 metingen

Metingen volgens NEN 2580
al v.a. €99

Tekenbureau de Koning bepaalt oppervlakten van gebouwen volgens de methoden omschreven in NEN 2580 en maakt meetstaten en meetcertificaten conform de NTA 2581 voor alle soorten gebouwen.

Lees verder

aanvalsplattegrond

Aanvalsplattegrond
al v.a. €99

Door de brandweer vereiste aanvalsplattegronden in het aanvalsplan waarop alle relevante (brand)preventieve en repressieve voorzieningen en alle relevante risico’s zoals de aanwezige gevaarlijke stoffen, met betrekking tot de eerste bestrijding van een ongeval of calamiteit zijn weergegeven.

Lees verder

Gebruiksmelding plattegrond

Gebruiksmelding plattegrond
al v.a. €99

Plattegrond met daarop informatie over het gebouw waarmee aangetoond kan worden dat het gebouw brandveilig gebruikt kan worden. De gebruiksmelding plattegrond is onderdeel van de gebruiksmelding en is bedoeld om aan te tonen dat een gebouw voldoet aan het bouwbesluit ten aanzien van het brandveilig gebruik.

Lees verder

Veiligheidsplattegronden

Veiligheidsplattegronden
al v.a. €99

Plattegrond met daarop veiligheidsinformatie over het gebouw die kan bijdragen aan het voorkomen en bestrijden van een ongeval of calamiteit.

Lees verder

Omgevingsvergunning aanvragen

Omgevingsvergunning aanvragen
al v.a. €49

Wij verzorgen omgevingsvergunning aanvraag en zorgen voor de juiste gegevens; tekeningen, berekeningen, toetsen en rapporten. De Omgevingsvergunning aanvragen kan dan digitaal worden aangevraagd bij Omgevingsloket online.

Lees verder