Bouwkundig tekenwerk vanaf idee tot werktekeningen

Bouwkundig tekenwerk

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk tijdens alle fasen in een bouwproces.
Bouwkundig Tekenbureau de Koning staat voor u klaar als het gaat om technische bouwkundige tekeningen voor al uw verbouwingen, zoals dakkapellen, uitbouwen, serres en nieuwbouw.

Wanneer het ontwerp definitief is, worden de bouwkundig tekenwerk gemaakt. Er bestaan verschillende soorten bouwkundig tekenwerk, zoals ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen. Maar om welke bouwtekeningen het ook gaat, wij zijn u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies welke tekeningen u nodig heeft. Zo bent u er zeker van dat u voldoende tekeningen heeft voor het aanvragen van een vergunning, het opvragen van offertes en voor de uitvoering van de werkzaamheden. Zonder dat u daar veel voor betaalt! Al ons bouwtekeningen wordt uitgevoerd volgens NEN 2574 en kan per project worden afgestemd op specifieke wensen van de opdrachtgever.

Bouwtekeningen voor uw verbouw is in veel gevallen een complexere materie dan nieuwbouw. Voor een ontwerp in vorm en technische uitvoering werken wij altijd aan accuraat bouwkundig tekenwerk van de bestaande situatie. Bestaande tekeningen helpen ons bij de totstandkoming echter is het correct digitaliseren van de bestaande omgeving van groot belang. Dit voorkomt kostenverhoging en doorlooptijd van het project.

Aanvraag bouwvergunning

Wij dienen de aanvraag van uw bouwvergunning in en begeleiden het complete traject. Omdat wij hier veel ervaring mee hebben en weten waaraan uw aanvraag moet voldoen, verlopen de procedures over het algemeen snel en succesvol. Vanzelfsprekend zorgen wij dat uw aanvraag voorzien is van de vereiste tekeningen en berekeningen. Zie hiervoor de overige diensten.

Offerte aanvragen?
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u uw wensen kunt aangeven.
Bouwkundig tekenwerk