Kosten bouwtekening

Kosten bouwtekening

Kosten bouwtekening: een bouwkundige tekening moet aan vele specifieke eisen voldoen en kan alleen worden gebruikt voor een vergunning als aan al deze eisen is voldaan. Wanneer u via ons inschakelt, bent u ervan verzekerd dat aan alle eisen wordt voldaan. Voor het aanvragen van de omgevingsvergunning heeft u naast de bouwtekening namelijk ook een constructieberekening ( sterkteberekening van de hout-, beton-, en staalconstructies ) nodig. Ook wanneer u niet vergunningsplichtig bent is het raadzaam om de constructie te laten berekenen.

Lage kosten bouwtekening

Voor de vaak voorkomende “standaard” bouwplannen hanteren wij vaste lage prijzen, voor het maken van de bouwtekening. Deze bouwtekening kunt u sturen naar de aannemers om een vrijblijvende offerte op te vragen. Bovendien is deze bouwtekening geschikt voor het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Werkwijze: kosten bouwtekening

Zodra u met ons contact op neemt spreken we samen uw wensen door en indien nodig maken wij met u een afspraak om ter plekke de situatie op te komen nemen/bespreken. Wij verzoeken u om voorafgaand aan onze afspraak alle beschikbare en relevante gegevens (o.a. bestaande tekeningen van het woonhuis) te verzamelen. Hoe meer gegevens, hoe beter! Voor ons is het dan iets makkelijker om de opbouw van de bestaande constructie te bepalen.

U ontvangt de voorlopige bouwtekening ter controle per mail. Naar aanleiding van uw opmerkingen wordt deze tekening (indien nodig) aangepast en samen met de constructieberekening definitief gemaakt. De ingediende stukken ontvangt u digitaal per mail (in PDF-formaat). De bouwtekening (en constructieberekening) ontvangt u in papiervorm in tweevoud per post.

Vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd om een bouwtekening te laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Vraag hier een offerte aan!

Kosten bouwtekening
€ 279,-
Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.