Bouwtekening laten maken

Bouwtekening laten maken

Bouwtekening laten maken is een verstandige keuze. Voor het laten ontwerpen van een bouwtekening bent u aan het juiste adres bij Bouwkundig Tekenbureau De Koning. Wij ontwerpen uw bouwtekeningen waarbij wij zorgvuldig omgaan met uw wensen, (financiële) mogelijkheden en de nodige vergunningen.

Bouwtekening laten maken bij tekenbureaudekoning.nl is ideaal

Bouwkundig Tekenbureau De Koning is een ingenieursbureau met jarenlange ervaring, waar u terecht kunt voor onder meer particuliere woningbouw, woninguitbreidingen en utiliteitsbouw. Wij maken uw ontwerp en dragen zorg voor het proces tot en met de oplevering, van uw bouw of verbouwing. We kunnen tevens met u bespreken of het plan rendabel is voor eventuele verkoop op termijn

Wat is een bouwtekening?

Er zijn veel verschillende soorten bouwtekeningen. Bij de aanvraag voor een vergunning vraagt uw gemeente om een ‘bouwaanvraagtekening’. Wanneer u wilt gaan (ver)bouwen heeft de aannemer een ‘bestek-‘ of ‘werktekening’ nodig. De welstandscommissie vraagt om een ‘schets-‘ of ‘ontwerptekening’. U krijgt het beste beeld van het ontwerp met een ‘schetsontwerp’. Het bouwbedrijf heeft juist een ‘kostenraming’ en ‘technische omschrijving’ nodig. Voor het uitvoeren van de (ver)bouw(ing) is vaak een sterkteberekening nodig die bij een ‘constructietekening’ hoort.

Deze verschillende soorten bouwtekeningen spelen een belangrijke rol vanaf het moment van ontwerpen tot en met de uitvoer van uw plannen. Bouwkundig Tekenbureau De Koning kan met uw plannen meedenken, u adviseren en het belangrijkste: uw wensen en ideeën met u bespreken en de bouwtekeningen maken.

Vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd om een bouwtekening laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Nog meer voordelen van een bouwtekening via tekenbureaudekoning.nl

De voordelen van een bouwtekening laten maken op een rijtje:
Vergunningscheck & bestemmingsplancheck
– Plattegrond van de bestaande situatie en nieuwe situatie
– Gevelaanzichten bestaande en nieuwe situatie
– Doorsnede bestaande en nieuwe situatie
– Detailtekeningen schaal 1:5 of 1:10
– Situatietekening

Vraag hier een offerte aan!

Bouwtekening laten maken