Bouwvergunning aanvragen

Bouwvergunning aanvragen

Bouwvergunning aanvragen: ga jij binnenkort jouw woning verbouwen? Of denk je aan de uitbreiding van jouw woning en wil je een aanbouw? Je vraagt je wellicht af of het nodig is om een bouwvergunning aanvragen. Lees dan gauw verder!

Bouwvergunning aanvragen is makkelijk nu

De aanvraag gaat online via het Omgevingsloket. Particulieren kunnen via DigiD inloggen en bedrijven via eHerkenning. Bedrijven zoals wij kunnen een aanvraag namens een particulier of bedrijf doen. Een omgevingsvergunning is een verzameling van vergunningen die vroeger allemaal losse namen hadden. Denk aan een bouwvergunning, gebruiksvergunning, kapvergunning en sloopvergunning.

Eigenlijk iedereen kan een bouwvergunning aanvragen

In principe kan iedereen een omgevingsvergunning aanvragen. Tenminste, in theorie. Er kunnen lastige en vakinhoudelijke vragen worden gesteld, waar de meeste mensen geen kaas van hebben gegeten. Het is van groot belang dat de vragen correct en volledig worden beantwoord. Daarnaast worden er stukken (bijlagen) bij de aanvraag van de omgevingsvergunning geëist. Het gaat voornamelijk om tekeningen, berekeningen en foto’s van de situatie. Het is per project afhankelijk welke stukken er wel of niet noodzakelijk zijn. Hierover kan een specialist op te gebied van het aanvragen van deze vergunningen advies geven.

Bouwvergunning aanvragen: alle soorten bouwkundig tekenwerk.

Als je ervoor kiest om jouw bouwtekening door Tekenbureau de Koning te laten maken kan dat voor alle soorten bouwkundig tekenwerk. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld ontwerptekeningen of bestektekeningen, maar ook voor werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen of installatietekeningen ben je daar op het juiste adres. Er komt misschien best veel kijken bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Bekijk daarom goed welke stukken nodig zijn en welke partijen deze stukken kunnen vervaardigen. Probeer een aanvraag altijd zo compleet mogelijk in te dienen. Tekenbureau De Koning. helpt u graag bij het opstellen van de benodigde bijlagen en het aanvragen van de omgevingsvergunning.

Vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd om een bouwtekening te laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Vraag hier een offerte aan!

Bouwvergunning aanvragen
€ 49,-
Omgevingsvergunning aanvragen