Bouwtekeningen voor dakkapel laten maken

Bouwtekeningen voor dakkapel is het belangrijk dat er een bouwtekeningen komt en dat er, indien nodig, een bouwvergunning wordt aangevraagd. Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en daglicht. Uw zolder wordt omgetoverd tot slaap- of studeerkamer. Het is dan te bevelen een bouwtekening van de dakkapel te laten maken.  Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de dakkapel, de dikte van de isolatie, het type kozijn. Dit soort zaken worden allemaal verwerkt op een bouwtekening.

Een bouwtekeningen voor dakkapel is dus veel meer dan alleen een plattegrond en een aanzicht. Een bouwtekeningen voor dakkapel maken vergt bouwkundige kennis. Welke informatie dient er dan op een bouwtekeningen voor dakkapel te staan?

€ 279,-
Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.

Vergunningscheck

Bestemmingsplancheck

Plattegrond bestaande situatie

Plattegrond nieuwe situatie

Gevelaanzichten bestaande en nieuwe situatie

Doorsnede bestaande en nieuwe situatie

Detailtekeningen schaal 1:5 of 1:10

Situatietekening

Wijzigingen op last van Gemeente

Offerte aanvragen

Constructieberekening

€ 199,-

Ons bureau is van mening dat in het belang van de constructieve veiligheid en goede contractvorming tussen opdrachtgever en aannemer het verstandig is om vooraf constructieberekeningen en -tekeningen te laten maken. Je wilt als opdrachtgever toch niet dat er zomaar wat aan uw dakkapel wordt gerommeld? Hierbij kan worden gedacht aan het berekenen van de houten balklaag en spanten van het dak. Het moeten indienen van constructieberekeningen en -tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning is afhankelijk van de betreffende gemeente. Per situatie wordt bekeken of het maken van de constructieberekeningen en -tekeningen echt noodzakelijk is.

Constructieberekening

Constructietekening

Constructiedetails

Offerte aanvragen

Omgevingsvergunning

€ 49,-

Bij het laten maken van bouwtekeningen voor een dakkapel, verzorgen wij kosteloos uw aanvraag voor de omgevingsvergunning.

U kunt ook uitsluitend een omgevingsvergunning aanvragen zonder bouwtekeningen. Zo kunt u uw kostbare tijd aan andere dingen besteden.
Ons bureau verzorgt de aanvraag omgevingsvergunning voor slechts € 49,- excl. btw.

Indienen aanvraag Omgevingsvergunning

Correspondentie Gemeente

Gratis bij bouwtekening

Offerte aanvragen
Werkwijze
Het is belangrijk te weten wat wij voor u doen, maar ook wat u zelf moet doen om er voor te zorgen dat, zowel wij als u, een goed gevoel overhouden aan de samenwerking.
Wat doen wij

Wij doen onze uiterste best om, het geen u voor ogen heeft, te vertalen naar een omgevingsvergunning.

Wij maken voor u bouwtekeningen naar de wensen die u ons opgeeft en mailen deze, in PDF,  vervolgens naar u voor controle. Nadat u deze heeft goedgekeurd vragen wij, namens u, de vergunning aan bij uw gemeente middels het omgevingsloket.nl.

Na het indienen krijgt u van ons per mail de ontvangstbevestiging zodat u kunt zien wat er voor u is aangevraagd.

Mocht de gemeente om wat voor reden dan ook een wijziging willen in het bouwplan zullen wij deze, vanzelfsprekend na overleg met u, in de tekeningen opnemen en vervolgens wederom voor u indienen.

Wat doet u

Om ervoor te kunnen zorgen dat uw aanvraag er compleet en verzorgd uit komt te zien, hebben wij van u een aantal gegevens nodig, zonder deze gegevens is het voor ons niet mogelijk om een aanvraag te kunnen doen.

Onderstaand een lijst met door u aan te leveren gegevens :

  • Compleet ingevuld machtigingsformulier *
  • Tekeningen van uw woning **
  • Tekening betreffende gevel(s)
  • Doorsnede woning
  • Plattegrond betreffende verdieping
  • Kadastrale tekening
  • Foto’s van de betreffende zijde van uw woning, eventueel foto’s van gelijkwaardige bouwwerken in uw straat.

Om u als klant constant op de hoogte te houden van de correspondentie met de gemeente is het van belang dat u een e-mailadres heeft waar u op te bereiken bent, zonder e-mailadres worden de portokosten in rekening gebracht.

Goedkoop een goede dakkapel bestellen

Dakkapellen Prof staat voor hoge kwaliteit dakkapellen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U wilt op korte termijn een betaalbare dakkapel kopen van perfecte kwaliteit voor een ruimere zolder of slaapkamer. Daarnaast wilt u er zeker van zijn dat uw project in goede handen is. Bij de Dakkapellen Prof vindt u kostenindicaties, tips en informatie om u te helpen in uw keuze. U bent verzekerd van een snelle levering en binnen een dag is uw dakkapel geplaatst, waarbij al uw zorgen uit handen genomen worden. Daarnaast is de dakkapel vervaardigd uit uitstekende A-kwaliteit materialen met 15 jaar garantie, vakkundig gemonteerd & afgewerkt en vooral ook betaalbaar.

dakkapel-prijzen
Binnen 1 dag meer ruimte en licht toevoegen aan uw woning. Vergelijk dakkapel prijzen en modellen.