Bouwvergunning dakkapel

Wij helpen u met uw bouwvergunning dakkapel

Bouwvergunning dakkapel: Met de komst van de omgevingsvergunning kan de benodigde vergunningen in één keer worden aangevraagd. Dat is praktisch. maar niet verplicht. Voor de verschillende activiteiten zoals bouwen, kappen en slopen, kan een aparte vergunning worden aangevraagd. Het nadeel is dan wel dat voor alle onderdelen apart een vergunningprocedure moet worden doorlopen. En dat belanghebbenden bij iedere vergunning bezwaar kunnen aantekenen. Ook kan het dan voorkomen dat de ene vergunning wel wordt verkregen maar de andere niet. Zoveel mogelijk in één keer aanvragen bespaart dus tijd en geld. Wilt u ook geld besparen?

Een bouwvergunning dakkapel hoeft niet duur te zijn!

Wie beweert dat kwaliteit altijd veel moet kosten, heeft het niet begrepen. Ons bureau verzorgt de constructie dakkapel voor slechts € 199,-** incl. BTW
Door ervoor te kiezen om de tekening door een professioneel bureau te laten maken laat je jezelf geheel ontzorgen. Daarbij kan je kiezen voor maatwerk en een dakkapel naar jouw wensen te laten ontwerpen. Bovendien geeft de gemeente veelal de voorkeur aan professionele bureaus.

Op de bouwtekening van een dakkapel staat de volgende informatie:

 • Vergunningscheck
 • Bestemmingsplancheck
 • Plattegrond bestaande situatie
 • Plattegrond nieuwe situatie
 • Gevelaanzichten bestaande situatie
 • Gevelaanzichten nieuwe situatie
 • Doorsnede bestaande situatie
 • Doorsnede nieuwe situatie
 • Detailtekeningen schaal 1:5 of 1:10
 • Situatietekening
 • Wijzigingen op last van Gemeente

Wij assisteren bij het aanvragen van uw bouwvergunning dakkapel

Wij verzorgen deze aanvraag omgevingsvergunning en zorgen voor de juiste gegevens; tekeningen, berekeningen, toetsen en rapporten. De aanvraag omgevingsvergunning kan dan digitaal worden aangevraagd bij Omgevingsloket online. Uw bouwvergunning voor uw dakkapel in Den Haag is dan zo geregeld

Bouwtekening dakkapel: waarom een dakkapel?

Het laten plaatsen van een dakkapel levert je extra ruimte en daglicht op. Bijvoorbeeld als je zolder wordt omgetoverd tot een slaap- of studeerkamer. Het is dan aanbevolen een bouwtekening voor het dakkapel te laten maken. Zo zorg je ervoor dat alle specificaties vastliggen, zoals de exacte afmetingen van het dakkapel, de dikte van de isolatie en het type kozijn. Dit soort zaken worden allemaal verwerkt in een bouwtekening. Hiervoor is natuurlijk bouwkundige kennis vereist.

Constructieberekening voor dakkapel maken bij tekenbureaudekoning.nl aan het juiste adres

Ons bureau is van mening dat in het belang van de constructieve veiligheid en goede contractvorming tussen opdrachtgever en aannemer het verstandig is om vooraf constructieberekeningen en -tekeningen te laten maken. Je wilt als opdrachtgever toch niet dat er zomaar wat aan uw dakkapel wordt gerommeld? Hierbij kan worden gedacht aan het berekenen van de houten balklaag en spanten van het dak. Het moeten indienen van constructieberekeningen en -tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning is afhankelijk van de betreffende gemeente. Per situatie wordt bekeken of het maken van de constructieberekeningen en -tekeningen echt noodzakelijk is.

Offerte aanvragen

Ben je overtuigd om een bouwtekening voor jouw dakkapel te laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Bouwvergunning dakkapel nodig: Vraag hier een offerte aan!

Bouwvergunning dakkapel
Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.
dakkapel-prijzen
U wilt op korte termijn een betaalbare dakkapel kopen van perfecte kwaliteit voor een ruimere zolder of slaapkamer. Vergelijk dakkapel prijzen en modellen.