Zelf bouwtekening maken dakkapel

Zelf bouwtekening maken dakkapel

Zelf bouwtekening maken dakkapel is eenvoudig te maken maar kun je ook laten maken. Bouwtekening voor dakkapel is het belangrijk dat er een bouwtekeningen komt en dat er, indien nodig, een bouwvergunning wordt aangevraagd. Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en daglicht. Uw zolder wordt omgetoverd tot slaap- of studeerkamer. Het is dan te bevelen een bouwtekening van de dakkapel te laten maken.  Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de dakkapel, de dikte van de isolatie, het type kozijn. Dit soort zaken worden allemaal verwerkt op een bouwtekening.

Dakkapel bouwtekening

Als u speciale wensen hebt voor uw dakkapel of als u een vergunning nodig hebt dan bent u op zoek naar maatwerk met eigen inbreng in het uiterlijk van uw nieuwe dakkapel. De kosten van de dakkapel zijn vaak wel iets hoger maar u krijgt wel een eigen unieke uitstraling met de door uw gewenste materialen!

Dakkapel bouwtekening zelf maken of laten doen

U kunt zelf aan het tekenen gaan of dit laten doen door Bouwkundig Tekenbureau De Koning. Wij adviseren u zelf niet te doen want wij als tekenbureau uw wensen prima direct in een bouwtekening verwerken en u hebt ook direct een bouwtekening voor welstand van uw gemeente om de dakkapel vergunning aan te vragen mocht die nodig zijn. Door het zelf maken van de tekening bespaar u een paar honderd euro kosten maar bestaat het risico dat u een ontwerpfoutje maakt en dat u een paar keer terug kunt naar de gemeente. De gemeente heeft toch vaak een voorkeur voor ‘echte’ tekenbureaus in de praktijk.

 

Vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd om een bouwtekening te laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Vraag hier een offerte aan!

Zelf bouwtekening maken dakkapel
€ 279,-
Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.