Tekenbureau de Koning maakt bouwtekening voor bouwkundige en constructies toepassingen.

Bouwkundig Tekenbureau De Koning

U bent opzoek naar een bouwkundig tekenbureau? Bouwkundig Tekenbureau de Koning maakt bouwtekening voor bouwkundige en constructies toepassingen.

Wij kunnen u adviseren of een bouwplan vergunningsvrij gebouwd kan worden, en of er aanvullende bouwtekening en berekeningen nodig zijn.

Mocht een bouwplan vergunningsvrij zijn, dan is het altijd verstandig om bouwtekening en berekeningen te laten maken. Hiermee weet u zeker dat het bouwplan voldoet aan de huidige regelgeving en constructief voldoet, zodat er later geen problemen ontstaan.

Bouwtekening maken voor al uw projecten. Bouwkundig Tekenbureau de Koning verzorgt bouwkundig tekenwerk en goedkope bouwtekening laten maken.

Daarnaast kan een aannemer op basis van deze tekeningen en berekeningen een juiste offerte maken zodat de kans op meerwerk wordt verkleind en kosten bespaard.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u wensen zeer duidelijk zijn. Wij zijn een professionele bouwkundig tekenbureau en staat klaar om u te helpen.

Wilt u gegarandeerd zijn van de beste service en kennis en kunde?
Neem vandaag nog contact met ons op!

Bouwkundig Tekenbureau de Koning is een bedrijf wat zich richt op bouwkundige tekenwerk en het invullen van de bouwaanvraagformulieren. Met behulp van een computertekenprogramma worden uw wensen in combinatie met de bouwvoorschriften en welstandseisen in beeld gebracht.
Wij nemen u graag het werk uit handen en bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs een compleet pakket aan. Zodat u geen omkijken heeft naar alle stress die een aanvraag voor omgevingsvergunning met zich mee kan brengen.

Bouwkundig Tekenbureau de Koning maakt tekeningen voor bouwkundige en constructies toepassingen. Voornamelijk voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Maar ook woningcorporaties, architecten, makelaars en klusbedrijven behoren tot onze opdrachtgevers

Wij zien elke opdracht als een uitdaging en doen er alles aan om de wensen van particulieren en bedrijven te vertalen in maatwerk. In een ontwerp dat niet alleen architectonisch verantwoord is, maar ook functioneel en past binnen het financieel plaatje. De wijze waarop wij dit doen, wordt als zeer prettig ervaren. Korte lijnen, één aanspreekpunt, doen wat beloofd wordt en vaak zelfs net wat even meer… Onze persoonlijke aanpak wordt overal gewaardeerd.

Offerte aanvragen?
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u uw wensen kunt aangeven.
rating-stars2
Wij scoren 4.9 van 5 sterren, berekend uit 14 reviews van klanten.
Dat zegt misschien niet alles, maar het zegt wel veel
Bekijk alle reviews