Bouwtekening voor dakkapel

Bouwtekening voor dakkapel laten maken

Bouwtekening voor dakkapel nodig? Behalve dat een dakkapel de waarde van uw woning verhoogt zorgt een dakkapel voor extra ruimte en daglicht. Uw zolder wordt omgetoverd tot slaap- of studeerkamer. Het is dan te bevelen een bouwtekening van de dakkapel te laten maken.  Alle specificaties liggen dan vast. De exacte afmetingen van de dakkapel, de dikte van de isolatie, het type kozijn. Dit soort zaken worden allemaal verwerkt op een bouwtekening. Meer weten?  Vraag hier een offerte aan!

Een bouwtekening voor dakkapel hoeft niet duur te zijn!

Wie beweert dat kwaliteit altijd veel moet kosten, heeft het niet begrepen. Ons bureau verzorgt de constructie dakkapel voor slechts € 199,-** incl. BTW
Door ervoor te kiezen om de tekening door een professioneel bureau te laten maken laat je jezelf geheel ontzorgen. Daarbij kan je kiezen voor maatwerk en een dakkapel naar jouw wensen te laten ontwerpen. Bovendien geeft de gemeente veelal de voorkeur aan professionele bureaus.

Op de bouwtekening van een dakkapel staat de volgende informatie:

 • Vergunningscheck
 • Bestemmingsplancheck
 • Plattegrond bestaande situatie
 • Plattegrond nieuwe situatie
 • Gevelaanzichten bestaande situatie
 • Gevelaanzichten nieuwe situatie
 • Doorsnede bestaande situatie
 • Doorsnede nieuwe situatie
 • Detailtekeningen schaal 1:5 of 1:10
 • Situatietekening
 • Wijzigingen op last van Gemeente

Bouwtekening voor dakkapel: waarom een dakkapel?

Het laten plaatsen van een dakkapel levert je extra ruimte en daglicht op. Bijvoorbeeld als je zolder wordt omgetoverd tot een slaap- of studeerkamer. Het is dan aanbevolen een bouwtekening voor het dakkapel te laten maken. Zo zorg je ervoor dat alle specificaties vastliggen, zoals de exacte afmetingen van het dakkapel, de dikte van de isolatie en het type kozijn. Dit soort zaken worden allemaal verwerkt in een bouwtekening. Hiervoor is natuurlijk bouwkundige kennis vereist.

Constructieberekening voor dakkapel maken bij tekenbureaudekoning.nl aan het juiste adres

Ons bureau is van mening dat in het belang van de constructieve veiligheid en goede contractvorming tussen opdrachtgever en aannemer het verstandig is om vooraf constructieberekeningen en -tekeningen te laten maken. Je wilt als opdrachtgever toch niet dat er zomaar wat aan uw dakkapel wordt gerommeld? Hierbij kan worden gedacht aan het berekenen van de houten balklaag en spanten van het dak. Het moeten indienen van constructieberekeningen en -tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning is afhankelijk van de betreffende gemeente. Per situatie wordt bekeken of het maken van de constructieberekeningen en -tekeningen echt noodzakelijk is.

Offerte aanvragen

Ben je overtuigd om een bouwtekening voor  dakkapel te laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Bouwtekening voor dakkapel nodig: Vraag hier een offerte aan!

Bouwtekening voor dakkapel
Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.
dakkapel-prijzen
U wilt op korte termijn een betaalbare dakkapel kopen van perfecte kwaliteit voor een ruimere zolder of slaapkamer. Vergelijk dakkapel prijzen en modellen.