Tekenbureau

Tekenbureau

U bent opzoek naar een tekenbureau? Zoekt niet verder! Bouwkundig Tekenbureau de Koning maakt tekeningen voor bouwkundige en constructies toepassingen. Voornamelijk voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Maar ook woningcorporaties, architecten, makelaars en klusbedrijven behoren tot onze opdrachtgevers. Wenst u ook gebruik te maken van onze diensten? Neem vandaag contact op.

Bouwtekening maken: ga jij binnenkort jouw woning verbouwen? Of denk je aan de uitbreiding van jouw woning en wil je een aanbouw? Je vraagt je wellicht af of het nodig is om een bouwtekening te laten maken en of je die wellicht zelf zou kunnen maken.

Waarom voor ons tekenbureau kiezen?

Wij zien elke opdracht als een uitdaging en doen er alles aan om de wensen van particulieren en bedrijven te vertalen in maatwerk. In een ontwerp dat niet alleen architectonisch verantwoord is, maar ook functioneel en past binnen het financieel plaatje. De wijze waarop wij dit doen, wordt als zeer prettig ervaren. Korte lijnen, één aanspreekpunt, doen wat beloofd wordt en vaak zelfs net wat even meer… Onze persoonlijke aanpak wordt overal gewaardeerd.

Bouwtekening maken bij tekenbureaudekoning.nl is ideaal

Als je een bouwtekening wilt laten maken ben je bij tekenbureaudekoning.nl aan het juiste adres. Zij staan voor je klaar om technische bouwkundige tekeningen voor al je verbouwingen te maken. Hierbij kun je denken aan een bouwtekening voor een dakkapel, uitbouw, serre of nieuwbouw.

Online een offerte aanvragen voor bouwtekening maken

Een bouwtekening maken wordt steeds populairder: meer mensen kiezen voor het gemak van een bouwtekening laten maken en vragen online een offerte aan. Wil jij ook een bouwtekening laten maken? Bij tekenbureaudekoning.nl kun je vrijblijvend aanvragen wat een bouwtekening in jouw situatie zal kosten. Het maakt daarbij niet uit om welke bouwtekeningen het gaat.

Bouwtekening maken: alle soorten bouwkundig tekenwerk.

Als je ervoor kiest om jouw bouwtekening door Tekenbureau de Koning te laten maken kan dat voor alle soorten bouwkundig tekenwerk. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld ontwerptekeningen of bestektekeningen, maar ook voor werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen of installatietekeningen ben je daar op het juiste adres.

Vrijblijvende offerte

Ben je overtuigd om een bouwtekening te laten maken? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Nog meer voordelen van een bouwtekening laten maken door tekenbureaudekoning.nl

De voordelen van een bouwtekening laten maken op een rijtje:
Vergunningscheck & bestemmingsplancheck
Plattegrond van de bestaande situatie en nieuwe situatie
– Gevelaanzichten bestaande en nieuwe situatie
– Doorsnede bestaande en nieuwe situatie
– Detailtekeningen schaal 1:5 of 1:10
– Situatietekening

Vraag hier een offerte aan!

Tekenbureau
€ 279,-
Nu een complete set bouwtekeningen voor dakkapel al vanaf € 279,- excl. btw.