Digitaliseren tekeningen

Digitaliseren tekeningen

Digitaliseren tekeningen: Wij hebben ruim ervaring met het digitaliseren van bouwtekeningen en zijn vertrouwd met het verwerken van grote hoeveelheden tekeningen. Het kan gaan om bouwkundige tekeningen of andere bouwkundige tekeningen die u gedigitaliseerd wenst in den haag. Bestaande en oude papieren tekeningen kunnen wij voor u bouwtekeningen digitaliseren.Wij leveren u de tekening digitaal aan in het formaat wat u wenst. Bestaande, oude papieren tekeningen kunnen wij voor u digitaliseren. Als er geen tekeningen meer aanwezig, dan wel niet meer up-to-date zijn dan kunnen we uw gebouw inmeten en dit vertalen naar gedegen bouwkundige tekeningen. Laat ons uw bouwtekeningen vandaag digitaliseren.

Scannen en digitaliseren

Wij scannen uw tekeningen waarnaar het wordt overgetekend in een CAD-systeem. Zo beschikt u over digitale bestanden van al uw bouw en aanbouw tekeningen. Wij werken met de leidende CAD software. Ons doel is om alle CAD tekeningen digitaal te krijgen in uw softwareprogramma, zodat u uw werkprocessen optimaal kunt voortzetten. Wij leveren u de tekening digitaal aan in het formaat wat u wenst, bijv dwg, dxf, pdf. Ook kunt u de tekening opnieuw afgedrukt op papier ontvangen.

Wanneer nodig?

In het geval van een verbouwing of uitbreiding van een bestaand gebouw dient er, voordat er kan worden ontworpen, een tekening te worden gemaakt van hoe het gebouw op dat moment is. Deze tekening van de bestaande situatie, wordt gebruikt als onderlegger bij de verbouwingsplannen. Om de tekening van de bestaande situatie te kunnen maken wordt het bestaande gebouw geïnspecteerd en opgemeten. Soms zijn ook de oorspronkelijke bouwtekeningen nog aanwezig. Dan worden deze tekeningen als basis gebruikt waarna  het bestaande gebouw wordt geïnspecteerd en de maatvoering gecontroleerd. Ook wanneer u de woning verkoopt zal een nieuwe eigenaar zeer content zijn met een tekening van het huis en kan hierop zijn plannen maken.

Offerte aanvragen

Ben je overtuigd om uw oude bouwtekeningen digitaliseren? Dan kun je dus vrijblijvend een offerte aanvragen bij tekenbureaudekoning.nl. Dit werkt heel eenvoudig: je geeft aan waar je een bouwtekening voor wilt laten maken, vult je gegevens in en ontvangt binnen 24 uur een gepersonaliseerde offerte.

Vraag hier een offerte aan!

Digitaliseren tekeningen